Maria Johnsen » søkemotoroptimalisering » Troy Hunt - Når en australsk sikkerhetsfyr forvirrer ærekrenkelse med kritikk.

Troy Hunt - Når en australsk sikkerhetsfyr forvirrer ærekrenkelse med kritikk.

Viktigheten av søkemotoroptimalisering, SEO, kan ikke overdrives i næringslivets og i den digitale markedsføringens verden. Skjønt det er trodd at søkemotorer er smarte og gir deg de beste informasjonstjenestene, men de vil fortsatt trenge assistanse og det er en av funksjonene søkemotoroptimalisering SEO ble designet for. Nettsider er kjent for å bli eksponert for ulike typer hackere som forstyrrer aktivitetene til nettstedseierne, og som en konsekvens av dette får kontroll på sidene. Det er et etablert faktum at eksistensen av hackere forblir uunngåelig på internett, noe som tvinger nettstedseiere til å hyre sikkerhetseksperter for å forsikre maksimal beskyttelse av deres domene. Sikkerhetseksperter vil absolutt bidra til å forsikre sikkerhet, men det å ha en SEO-ekspert med utmerket kunnskap om internettsikkerhet gir utvilsomt en uovertruffen edge over andre nettstedseiere.

Det bør bemerkes at det å eie en nettside ikke hjelper deg til å maksimere internettmulighetene dine uten en SEO-eksperts hjelp. Med sikkerhetskunskapene til en SEO-eksperts og ekspertisen han har, vil du ikke bare forsikres om en utstående sikkerhet alene som en rekke fordeler du får ved å ha en ved din side.
Det er et ubestridt faktum at en SEO-ekspert forstår mer enn grunnleggende internettmarkedsføring; de er oppdaterte og vet hvordan de skal holde siden din forbundet med tusenvis av internettbrukere. Med dette er det ukrenkelig sant at det å ha en SEO-ekspert med kunnskap om nettsikkerhet ikke bare vil bidra til sikkerhet, men også til å løfte frem og forbedre ditt varemerke på nettet, noe som fører til at bedriften din vil rangere høyere og du vil redusere utgifter på markedsføring.


Enkelte sikkerhetspersoner har et problem med SEO-eksperter fordi de ikke vet hvordan de skal takle sannheten. De er altfor opptatte av deres feilaktige formening og kan ikke håndtere sannheten til den grad at de til og med begynner målrettet trakassering. Her er en historie som skjedde meg.


Ett råttent eple er nok til å ødelegge alle eplene i kurven. Tilbake i 2015 skrev jeg en artikkel om sårbarheten til SSL/TLS og om flerspråklige nettsider burde benytte SSL eller ikke. Jeg aldri snakket om å ikke bruke SSL/TLS, men gav en del SEO tips for de som ville bruke SSL/TLS.   

Artikkelen gikk viralt på Twitter, og mange bedrifter sa seg enige med meg og fortalte om deres tilfeller av opplevde ulemper med SSL/TLS. Da begynte en sikkerhetsfyr ved navn Troy Hunt å håne meg og oppfordre vennene sine til å latterliggjøre meg på grunn av dette. Han brukte sine falske Twitter-kontoer til å bombardere mine andre tweets som omhandlet ærekrenkelse og anti-nettmobbing med tåpelige kommentarer og kalte meg navn. En av dem var til og med uhøflig nok til å be meg fjerne artikkelen. Jeg spurte hvorfor, og han svarte at folk hørte på meg. Troy Hunt, som startet hele dette sirkuset, DDOS-angrep nettsiden min samme dagen. Han fikk en av sine folk kommentere at det var ikke DDOS men trafikk på min hjemmeside som gjorde det. Dette var bare tull.

Min server ansvarlig sa at dette er DDOS angrep. Det tok vår sikkerhetsmedarbeidere flere timer for å fikse problemet. Alt dette tullet bare for å ha fortalt folk sannheten om SSL/TLS. Jeg sa aldri til folk at de ikke skal bruke SSL/TLS. Jeg sa bare prøv den og skrev om ulemper som de kan forvente med endring fra (HTTP:// til HTTPS://).

Fordi om at Troy Hunt gjorde en serie mobbing på Twitter og ødela min blogg slik at jeg måtte lege ned artikkelen, men jeg sa ingenting.


To år senere, i 2017, lanserte jeg en tjeneste for gjenoppretting av hacket nettside og publiserte en kasusstudie der jeg beviste hvordan jeg renset en hacket nettside fra virus, fra svartelisting i Google og hvordan jeg fjernet hackede områder. Han la til lenken min på Twitter-kontoen hans, tagget meg deretter for å få oppmerksomheten min og begynte å håne meg og kalle meg navn igjen. Han publiserte mitt intervju med Mirror UK om reinkarnasjon under samme tråden og sendte trollene sine for å trakassere meg på Twitter-kanalen min, der de skrev tåpelige ting under hver enkelt tweet jeg hadde. Naturligvis blokkerte jeg dem. Da begynte de å gjøre narr av meg for å ha blokkert dem. Han stoppet ikke der; han tok artikler fra andre SEO-eksperter som Neil Patel og andre, og gjorde narr også av dem i en artikkel. Han kalte Neil Patel "Pajama Boy". Neil Patel er en av eksperter fra USA .

Han bidrar mye i teknologi og markedsføring verden og jeg har en stor respekt for han. Så Neil også slettet sin artikkel for at det tullet blir over.

 Han tok et av de samme intervjuene om språk og reinkarnasjon med Mirror UK som ikke hadde noe som helst å gjøre med dette, og fortsatte sirkuset sitt på bloggen sin og Twitter.

 Kollegene mine så seg da nødt til å svare og minne ham på at det han gjør er galt og denne typen oppførsel slår tilbake på en selv.  Troy Hunt forstår ikke at tålmodigheten min har sine grenser.

Det er Troy Hunt sin strategi, hvis han ikke like en blogg eller artikkel, han sender sine troller til å ødelegge for deg på Twitter og andre sosiale kanaler og samtidig skriver en artikkel og gjør narr av deg. Han er falsk, uprofesjonell og nett-troll.

I løpet av min karriere i digital markedsføring har jeg blitt mange ganger mobbet for ingenting, men jeg aldri i livet snakket om det. Denne gangen ble jeg nødt  til å avsløre slike folk i teknologi verden.  Mobbing og ærekrenkelse skjer utrolig mye blant tekniske folk, men ingen snakker om det. Troy Hunt tror siden han underviser sikkerhet og har kontrakt med noen bedrifter for å holde kurs her og der, da han kan gjøre hva han vil med bedriftene som han ikke liker. Han er falsk og lureri. Jeg vet han vil fortsette med dette tullet mot meg og de andre, vi ventet på at han skulle slutte med den, men han gjør ikke det. Vi har blitt lei av det han gjør.  Denne artikkelen vil være bevis på  hvilken person han er. 


I teknologiverdenen bør vi alle respektere hverandres meninger og jobbe sammen i harmoni. Det har jeg sagt mange ganger på kurs og i artikkelene mine. Jeg bestandig tilgir de som gjør slike ting mot meg, men nok er nok. Han bruker sin makt for å ødelegge for folk. Jeg er ikke alene som gikk under angrep, men flere SEO eksperter.

En sikkerhetsfyr kan en ting, men en SEO-ekspert har ekspertise i mange ting. Navnekalling er ikke løsningen. Dersom en sikkerhetsfyr ikke liker en artikkel, betyr ikke det at han bør kalle SEO-eksperten som bidrar til markedsføringsverdenen og som deler kunnskap for "Pajama Boy", og gjøre narr av ham. Det kalles ikke kritikk, det er ærekrenkelse og imitasjon.  Meninger er viktige og krever et minstemål av respekt.

Uansett, det kommer flere artikler av denne typen i fremtiden ettersom jeg tror at folk bør vite hvor verdifull en SEO-eksperts tid og arbeid er.


Gjennom intervensjonen til en SEO-ekspert med sin sikkerhetskunnskap, kan du konsentrere deg fullt ut om bedriften din og være sikker på at aspektene ved sikkerhet, synlighet, branding og den generelle ytelsen til bedriftens nettside befinner seg i kompetente hender som vil behandle den med uovertruffen fingerferdighet.

En SEO-ekspert hjelper nettstedseieren til å utvide bedriften sin og møte sine oppsatte mål.

 

#Trondheim #TroyHunt #Oslo #SEO #søkemotoroptimalisering #datasikkerhet #mobbing #ærekrenkelse #Bergen #stavanger #Norge #datakriminalitet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits