Maria Johnsen » finans » PayPal tar ikke ansvar for dupliserte transaksjoner

PayPal tar ikke ansvar for dupliserte transaksjoner

  • 24.06.2017 kl.19:41 i finans

Siden PayPal har fått norsk avdeling, har de teknisk feil og har blitt veldig useriøs. PayPal har feil i systemet deres. Dersom du har penger på din Paypal konto og det skjer feil i systemet deres, nekter de å si at det har skjedd feil og refundere ikke pengene dine tilbake.


 

  Jeg kjøpte en vare på en webside og betalte for den via PayPal. Selgeren har bare mottatt en betaling, min PayPal konto viser bare en transaksjon, men min bankkonto viser at PayPal har trukket penger to ganger de har duplisert transaksjonen.

Først trodde jeg at det skulle ta 2 eller 3 dagers tid frem til PayPal transaksjonen blir registrert på banken, men etter to uker og tre ganger gjennomgang av mine regninger på min bankkonto, så jeg at jeg fortsatt mangler penger. 

Da jeg kontaktet paypal via både e-post og telefon, ringte en agent til meg og beklaget at det var en feil i deres system og sa at jeg får refusjon. Dagen etter fikk jeg telefon fra en annen paypal agent som sa at det ikke var feil i deres system og jeg må kontakte banken.

Jeg kontaktet banken og min saksbehandler gikk gjennom alle transaksjoner i Juni 2017 og bekreftet at min konto ble belastet for hver transaksjon to ganger. Jeg forklarte til banken at PayPal først sa de refunderer, men dagen etter nektet de å refundere. Banken mente at de har blitt userøs.


 

Jeg skrev til PayPal at min konto ble belastet to ganger for hver transaksjon og de skrev at saken er avsluttet for dem og de vil ikke gjøre noe med det. Paypal vil ikke betale pengene mine tilbake.

Jeg har bestemt meg for å ikke sette inn penger på PayPal fordi dersom jeg kjøper en vare, vil både pengene mine på banken og Paypal blir belastet samtidig. PayPal tar ikke ansvar for det.

Dette er ikke tilfeldig siden jeg hadde samme problem i Mai 2017.
Jeg vurderer rettssak og jeg vil også snakke med pressen. Paypal har ingen troverdighet.

Prosessen hos PayPal er latterlig, og den må endres. 

#PayPal #duplisertfeiltransaksjon #bank #finans #betalingsmåte #Trondheim #Oslo #Stavanger #Namsos #Bergen #kristiansand #feilpåPayPal #programmeringsfeil #IT #TekniskFeilPåPayPal 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits