Maria Johnsen » interiørdesign » Fransk Interiørdesign

Fransk Interiørdesign

 Hvis du har tatt en beslutning (uansett grunn) med å bruke dine eksisterende møbler, kan det være svært enkelt å forvandle de ved å male dem med hvit maling og deretter pusse visse områder ned til naturlig tre. Vanligvis er det du pusser ned kanter, håndtak og alle stedene du naturlig vil få frem.

Hvis garderoben din ikke lar seg reparere, så hvorfor ikke ta å investere i en ny garderobe. Disse er strålende for lagring og best av alt er det mange stiler å velge mellom. Slik kan du få den garderoben du alltid har ønsket deg.For vegg fargen, er en kremfarge ​​sannsynligvis det beste valget siden det gir en varm og rolig følelse. Et gulv av tre vil utfylle denne stilen. Hvis du ønsker å male gulvet, så vil en kremfarge sannsynligvis fungerer best. Rene gardiner med nøye utvalgte oppheng vil gi en følelse av parisisk luksus!Hvis du har en vakker fransk seng eller har fornyet den gamle ved hjelp av tidligere oppussingsprosjekter, så er det her du virkelig kan ha det moro! Hvorfor ikke unne deg et nytt dynetrekk? Det er mange franske stil design som er tilgjengelig til en rimelig pris. Hvis du velger et klassisk mønster som en krem ​farget med malte blomster på, vil dette virkelig hjelpe til med å få et fint preg på rommet. Mønstrede teksturerte puter, pledd og sengeteppe vil bidra til å få rommet helt perfekt.Tilbehør er også viktig for det generelle utseende. Hva med å henge ordet "love" eller "amour" over sengen, med et typisk fransk maleri over det? Delikate lamper og speil i rammer og andre vakre møbler.
Avslutt med en lysekrone og en fransk stol i hjørnet av rommet med noen puter. Du har nå en fransk stil over soverommet som er både rimelig og oppnåelig.

Klikk deg inn på designdelicatessen.no

 

#interiørdesign #design #hjem #oslo #trondheim #franskdesign #franskinteriør #bergen #interiør #hus #maleri #maling #interiørdesigner

2

Marlene Nilsen

24.07.2016 kl.12:41

Herlig :D

Maria Johnsen

25.07.2016 kl.07:04

Marlene Nilsen: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits