Maria Johnsen » reise » Slik nyter du en safari i Afrika

Slik nyter du en safari i Afrika

Folk gjennomfører spennende aktiviteter for de er på jakt etter spenning, rekreasjon og nytelse. Safari blir stadig mer populært blant eventyrlystne reisende.
Det finnes tusenvis av reiser, ekspedisjoner og rekreasjonsdestinasjoner rundt i verden. Mange av dem er kjent globalt. Afrika er et av de reisemålene som er berømt over hele verden og som er kjent for å tilby fantastiske safarier, turer og ekspedisjoner. Det er verdens mest ettertraktede safaridestinasjon. Afrika generelt har noe for alle. Man kan fort bli forvirret om hvor man vil reise, siden det er så mye å velge i mellom. Noen av de mest kjente, og svært likte byene for safariturer i Afrika er Sør-Afrika, Zimbabwe, Kenya, Tanzania og Botswana. Dette kontinentet er populær på grunn av sine ørkener, fjell, kuperte landskap og store villmarksområder.Afrikanske safariturer inkluderer familievennlige ferier, bryllupsreiser og eksotiske strandferier. Disse pakkene gir muligheter til å selv kjøre gjennom de afrikanske skoger og ørkener. Luksus safaripakker gir muligheten til å ha tette observasjoner med dyrene, tar hensyn til sikkerhet og sikringstiltak. Når det kommer til par, trekker denne delen av verden sin oppmerksomhet ikke bare av et bredt spekter av nygifte for deres bryllupsreise, men eldre mennesker for sine jubileer. For det meste, safari er en dyr ferie og reiseopplevelse. Men disse pakkene kan skreddersys i henhold til hver person sitt behov. Disse kan være utformet for å passe hvert personlige budsjett.
Mange reisende drar til Afrika på jakt etter de fem store som er bøffel, løver, leoparder, elefanter og neshorn. Muligheten til å se disse dyrene i deres naturlige habitat er en gang i livet opplevelse. Men turen til Afrika er noe mer enn en tur til dyrehagen. Safari kan være fysisk krevende og anstrengende, og det er ikke sikkert du får se dyrene du ønsker.
En hyggelig opplevelse

Det å dra på en Safari er en meget hyggelig opplevelse, men en Safari i Corbett National Park er en opplevelse du vil huske resten av livet ditt.
En Safaris i Corbett kan kategoriseres under disse avsnittene: Jeep Safari, Canter Safari og elefant Safari. Disse er utført under veiledning av erfarne tjenestemenn på ulike soner inne i nasjonalparken. Noen populære soner for å nyte dyrelivet er: Bijrani, Durga Devi, Dhikala og Jhirna.Det er autoriserte biler tildelt til dette formålet. Ingen besøkende får lov til å kjøre sine personlige biler eller kjøretøy inne i territoriet av sikkerhetsmessige grunner, så man må bestille en jeep for å nyte Jeep Safari i Corbett Park. Disse er tilgjengelige på Jhirna, Bijrani og Durgadevi. Man må registrere seg på parkens kontor for slike Jeep Safarier og å gå inn i skogsområdet. Reisende får en sjanse til å nyte naturen i en 4X4 Jeep som gir en ekstra opplevelse for de som blir med på en slik tur. Jeepene kjører på spesifikke stier som tar de besøkende til de dypeste områdene og tøffe terreng. Men safari utenfor veiene er ikke tillatt av sikkerhetsgrunner og ingen safari er tillatt etter at solen har gått ned. Dette er en veldig spennende og flott måte å utforske dyrelivet og oppdage ukjente ting i jungelen. En elefant Safari er en ideell måte å utforske skogen fordi en elefant kan gå inn i de delene av skogen der en Jeep ikke kan komme inn. En elefant gir heller ingen lyd fra seg, så de kan gå nærmere dyrene i naturen og dermed vil den besøkende være i stand til å få en bedre oversikt over de.

 

#reise #safari #afrikasafari #ferie #oslo #trondheim #bergen #stavanger #afrika 

2

Jesus 4 a Reason

30.03.2016 kl.04:14

Såå fint innlegg:-)

// Benedicte

Maria Johnsen

01.04.2016 kl.19:19

Jesus 4 a Reason: Takk;)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits