Maria Johnsen » markedsføring » Drift Av Google Adwords PPC kampanje

Drift Av Google Adwords PPC kampanje

En del av det som gjør betal per klikk eller PPC ( Pay Per click) annonsering så interessant er å gjøre riktig bud for å få det som er nødvendig og for å maksimere salget. Altfor mange online bedriftseiere som bruker Google Adwords eller Google PPC Adwords, bruker ikke riktig bud strategi for å få det som er nødvendig for å maksimere salget. Alt for ofte er budene svært lave for å få de til å lykkes.

 


 

Hvorfor byr annonsører lavt?


Mange annonsører har lave bud fordi de ønsker å bli lenger på søkeresultatene. I utgangspunktet er deres bud strategi å betale så lite som mulig, og håper at de kan få det de trenger for å begynne å få inn salg. Det største problemet med mange annonsører som bruker PPC annonsering er at de ikke fokuserer på de riktige målene. De fleste av dem er opptatt av de pengene som går ut av lomma når de skal fokusere på pengene som vil komme inn.
Det er sant at det å annonsere er det samme som å gamble, det er en del av risikoen når du betaler for alle former av annonsering. Men du bør være på jakt etter de beste resultatene, ikke hva som er den billigste eller minst kostbare måten når du betaler for PPC reklame eller noen form for reklame.

For å få de beste resultatene ved PPC annonsering må du ha penger tilgjengelig og ikke ha store begrensninger basert på frykt for at det ikke skulle lykkes. Naturligvis, betyr ikke dette at du bør bruke alle pengene dine, men heller å få mest ut av det budsjettet du har.

Fokuset bør alltid være: "Hvordan kan jeg få den beste responsen?" Og fordele pengene slik at jeg kan betale for reklame. Det er på den måten at bedriften vil lykkes.
 

Hvordan kan en reklamekampanje vare lenger på Google?


Ved å målrette nøkkelordene med alle tilgjengelige alternativer, kan en annonsør maksimere sin tid på Google og få mest mulig ut av pengene.For å bli lenger på Google, må de lage annonser som er bygget rundt søkeord og viktige setninger som er skrevet på hjemmesiden.
Jo lavere du byr, jo lavere du vil vises på Googles sponsede annonser. Dette betyr at hvis du har priset varene høyt for salg, kan du miste en betydelig sum penger. Husk å by smart og få det du trenger for å lykkes, og ikke lev i frykt for hva som kan gå galt.

 

 

Drift av PPC Kampanje

 

 

#googleadwords #driftavgoogleadwords #PPC #betalperklikk #teknologi #markedsføring #Oslo #Trondheim #Bergen #Kristiansand #Stavanger #salg
#facebook #facebookppc

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits