Maria Johnsen » dating » En romantisk gave idé for Valentinsdagen

En romantisk gave idé for Valentinsdagen

  • 07.02.2016 kl.12:02 i dating

Det er noen dager til  Valentinsdag igjen. Menn har alltid likt å finne den perfekte gave til sine kjæreste hvert år. Kvinner liker ikke å bli spurt om hva de virkelig ønsker seg, så den viktigste delen er å finne ut hva hun virkelig liker og kunne ønske seg. Men nå trenger du ikke å klø deg i hodet så lenge for å finne ut hva den perfekte gaven til din kjære vil være.

Det er du som kan gi henne den perfekte gaven på hennes spesielle dag, fordi det er du som er hennes ektefelle. Dette er også en fin måte å vise hvor mye du bryr deg om henne og elsker henne.Start med å planlegge en romantisk Valentinsdag for din kone eller kjæreste.

 


Romantisk betyr bare dere to. Ta henne med til en park eller hennes favorittsted for å ha en romantisk piknik. Du kan sette opp et bord som ikke står ved alle de andre, sett det slik at dere blir alene. På forhånd bør du ha satt blomster og lys på bordet, samt en god vin eller champagne, smørbrød og kake. Din kone vil absolutt elske denne gaven. Hvis du har et godt budsjett kan du kjøpe to flybilletter og ta henne med på en rolig og romantisk helg.Velg en destinasjon som er av hennes smak. Hvis hun elsker sol og bading velger du en plass ved stranden. Eller hvis hun liker sport så er vel kanskje en tur på skogen den beste ideen. Send et spesielt brev. Nesten alle kvinner elsker å lese romantiske kjærlighetsbrev. Du trenger ikke å være en poet, bare si hva dine virkelige følelser er for henne, de du kanskje ikke forteller henne til daglig. Et håndskrevet brev som forteller henne hvor mye du setter pris på hvem hun er og hvordan hun har vært en viktig del av livet ditt. Hun trenger bevis på din kjærlighet som du har vist henne i lang tid og som du bare har gitt til henne.


Lag en video med bilder du har skannet inn med gode minner som dere har sammen og legg gjerne til en fin sang som betyr mye for henne. Jenter liker å høre en sang som er spesiell for dere to. Legg til en spesiell melding mellom hvert bilde. Hvis du er på en restaurant kan du forberede dette ved å spille den av på deres tv. Alle vil ha fokuset på den glade jenta. Dette er garantert et av de mest fremragende gaven som viser din kjærlighet til henne og hun vil garantert huske dette resten av livet sitt.#kjærlighet #valentinesdag #famliie #gaveide #gave #reise #restaurant #trondheim #bergen #tromsø #stavanger #halden #Kristiansand 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits