Maria Johnsen » helse » Fettfjerning Uten kirurgisk inngrep via CoolSculpting, Akupunktur, Vanquish og Exilis Elite

Fettfjerning Uten kirurgisk inngrep via CoolSculpting, Akupunktur, Vanquish og Exilis Elite

  • 07.12.2015 kl.08:59 i helse

Når vi ser rundt oss så ser vi at alle naturlige og menneskeskapte ting som omgir oss har sine egne spesifikke form, og noen av dem elsker vi bare på grunn av formen det har. Alt og alle har sin egen form og størrelse, enten om naturen har konstruert det slik eller det har blitt designet og støpt ved mennesket. Men de menneskene som gjør alt dette og prøver å konstruere ting som er fint å se på har glemt å gi en skikkelig form på sin egen kropp. Jeg vet ikke hvorfor folk lever med så mye fett på kroppen sin og ikke prøver å bli kvitt fettet ved hjelp av trening og sund kosthold.

 
 

Jeg vet ikke hvorfor folk med fedme ikke prøver å bli kvitt dette og jobber litt hardere for å bli kvitt fettet rundt magen. Hvis de gjør dette, vil de se at hverdagen vil bli så mye enklere å komme igjennom. Man må prøve å bli kvitt fettet fort slik at man slipper å streve seg igjennom hverdagen med store problemer dette medfører. Det er noen enkle ting du kan gjøre med dette. Du kan gå og ta en fettfjerningbehandling eller snakke med noen som kan guide deg med å gå ned i vekt.

Det finnes mange treningsprogrammer du kan bruke mot fedme. Prøv også og spis sund så vil du se kiloene rase av deg og du vil komme i bedre form også. Når du starter kampen mot fedme så vil du kjenne gevinsten med dette ganske så fort. Det absolutt enkleste er å snakke med en kirurg slik at du får fjernet fettet ved et kirurgisk inngrep. Når du skal gjøre dette, bør du tenke på hvordan du skal holde kiloene borte etter behandlingen også. Du vil jo ikke at de skal komme fort tilbake etter det kirurgiske inngrepet.

De som ikke liker kirurgisk inngrep, kan bruke følgende metoder:

  • CoolSculpting
  • Akupunktur
  • Vanquish
  • Exilis Elite


 

Hva er CoolSculpting? Enkelt sagt, hudlegen fryser ned fettet og resultatet vil bli synlig i tre måneder. Coolsculpting er meget godt dokumentet gjennom studier på 7000 pasienter forut for FDA-godkjennelse. FDA tilsvarer det norske Helsetilsynet og man får FDA godkjenning på utstyr som er medisinsk dokumentert effektivt og trygt i bruk. Behandlingen foregår ved at de fester et håndstykke til den delen av magen som skal behandles, og kjøler ned området nær frysepunktet i en time. Dette medfører en midlertidig nervelammelse slik at området er numment i et par uker etter behandling. Hverken hud eller nerver tar skade av behandlingen, mens de nedkjølte fettceller ødelegges over en periode på 3 måneder.

I Trondheim er prisene fra 7500 kroner for et liten området og 12000 kroner for et stort området. Husk på en ting! Hvis du har mye fett som ca 30 centimeter under navlen, da vil det koste deg 2 behandlinger. Første behandling vil koste 24000 kroner på kun under navlen og den andre behandlingen med rabatt 12000 kroner. Det spørs om hvem som er din hudlege. Legene sier at det tar en behandling, men for best resultat må du gjennomføre to behandlinger. Det skal ikke være vondt eller klø etter behandlingen. Hvis det gjør det, da må du kontakte din hudlege.

Min anbefaling:

Dr. Rørdam's Klinikk​Dr. Ole Martin Rørdam er klinikkens spesiallege. Legestudiet ble fullført ved Royal College of Surgeons in Ireland i 2001. Spesialistutdannelse ved hudavdelingen St. Olavs Hospital og ved Universitetet i Madrid (UCM) der Dr. Rørdam jobber deltid som hudlege og forsker. Dr. Rørdam har jobbet med hudkirurgi og laserbehandlinger siden 2003, og fillere og Botox/Dysport siden 2004. Vår klinikk var også først ute med å bruke Radiesse i Norge, og Dr. Rørdam var instruktør for Sculptra da det ble introdusert i Norge i 2008.


I 2012 fullførte Dr. Rørdam etterutdanning i hudkirugi, kosmetisk dermatologi og laserbehandlinger ved University of California, San Diego/Scripps Institute. Videre har Dr. Rørdam jobbet som overlege ved hudavdelingen ved St. Olavs Hospital og som lektor ved NTNU i dermatologi og venerologi.

Han er veldig flink. Coolskalpting hos han er mye billigere enn hos de andre. 15000 kroner hele magen, lår og armer. 

Det gjør ikke vondt etter behandlingen i det hele tatt, bare litt blå merke etter et par dager. Du må trene 3 ganger per uke for å se effekt, men fettet vil forsvinne etter et par måneder. Fettet der vil ikke komme tilbake hvis du spiser sunt. 

 

Hudlege Eli Janne Fiskerstrand

Dr.med. Eli Janne Fiskerstrand er spesialist i hudsykdommer og har medisinsk doktorgrad innen laserbehandling av Port wine stains i 1999.Hun var den første i Norge som etablerte behandling av fødselsmerker med pulset fargelaser.Gjennom forskningsamarbeide med anerkjente forskere innen fysikk og medisin ved inn- og utenlandske universiteter (bl. a. Beckman Laser Institute ved University of California) har dr. Fiskerstrand førstehånds kunnskap om det nyeste og mest effektive utstyr innen medisinsk hud laserbehandling.

 

Hva er Akupunktur? Behandlingen utføres ved at akupunktøren stikker svært tynne nåler i huden på pasienten på bestemte punker for å forebygge eller behandle sykdommer/lindre smerter eller behandle slanking.  Akupunktur behandling for slanking gjøres på mage og lår området, Noen bruker på øre også. Fungerer det? Ja, det fungerer dersom du går på behandling mist i 4 måneder. Første måned skal være to ganger per uke og de andre måned en gang per uke. Pris for første behandling 450 kroner og de andre behandlinger 350 kroner per gang. 

 

Arne Kausland har lang erfaring med akupunktur. Jeg synes at han er best.  Det var første gang som jeg så en norsk lege kan kinesisk. Du kan lese mer om han her. Han er veldig dyktig.

 

Hva er Vanquish? Radiobølger som varmer opp og smelter fett. Det brukes radiobølger til å fjerne fett på områder som mage, hofter,  BH folder og rumpe. Det har vært i bruk for behandling siden Oktober 2015. Vanquish har raskere effekt. Vanquish har direkte kontakt med huden for å fjerne fett i større områder.

 

Hva er Exilis Elite? Radiobølger som varmer opp og smelter fett og brukes på kne, lår og under armer. Det kom til Norge i Oktober 2015. Exilis Elite hjelper deg med å få strammere hud samtidig.

 Det er diverse priser i forskjellige byer i Norge. For eksempel er prisene i Oslo og Hamar lavere enn i Trondheim. Hvis du ønsker å gjennomføre Exilis bestill time hos Dr. Ole Martin Rørdam

 
 


 

Er fettfjerning med eller uten kirurgi best? Det er avhengig av flere faktorer som din metabolisme, rase, genetiske holdninger og kosthold. Hvis du er overvektig, bør du ta med kirurg og det er noen begrensninger med kirurgi. Hvis du har fett i områder som ikke lar seg slankes bort,da bør du ikke gå under kniven.

 

#Fettfjerning  #gånedivekt  #ExilisElite  #Vanquish #plastiskkirurgi  #fedme #slanking #slanketips #Trondheim #Oslo #hamar  

#coolsculptingerfaring

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits