Maria Johnsen » interiørdesign » Oppussing til Jul

Oppussing til Jul

Stolthet i et hjem er viktig for mange. Du ønsker å være sikker på at du har et sted som inviterer til besøkende, men likevel koselig og hjemlig til familie og kjære. Det kan være vanskelig å rengjøre ditt hjem før jul. Det å leie inn noen som kan hjelpe seg med dette er nødvendig noen ganger. Da vet man at hjemmet er i tipp topp stand.
Du kan godt ansette noen som kan hjelpe deg med ditt prosjekt og som kan gi deg den veiledningen du trenger. Det kan være mye jobb som du kanskje ikke har tid til å gjøre eller rett og slett ikke orker å gjøre. Du bør sette opp en plan over akkurat det du ønsker å få gjort. Du bør også finne ut hvilket rom du skal begynne med. Hold deg til ett rom og fullføre så mange jobber som mulig i det rommet før du beveger deg til det neste.

modern stue


klassisk stue


Hvis du ikke har råd til å ansette et team av dekoratører eller kjøpe alt nytt til huset , så finnes det andre måter å spare penger på. Det første trinnet er å ta avgjørelsen og gjør ditt beste for å fullføre jobben. Den andre prøven er å tenke på måter man kan forbedre ting som allerede eksisterer i rommet. 

På denne måten kan du sette av tid og penger på de tingene som kanskje trenger å bli pusset opp slik at du slipper å kjøpe nytt.

For eksempel hvis badet ditt har blitt slitt og flekkete, så kan du kjøpe deg maling og male hele badet ditt. Da vil du slippe å kjøpe ny tapet eller veggplater som vil koste mye penger. 

Det samme kan sies om kommoden på soverommet, kanskje det er av lyst tre og trenger en liten oppussing.

Jeg liker hvit og synes at det er inspirerende. 

Hvis du liker design, men heller ønsker å ha den sort, så er alt du trenger å gjøre er å kjøpe riktig type maling for å gi dem et nytt liv. Pengene du ville ha brukt på å få en helt ny kommode kan du nå bruke på noe annet til soverommet, eller et annet møbel som du trenger!

Hvis du har tregulv i hele huset, så kan det være lurt å slipe det ned og gi det et nytt strøk med lakk. Dette vil gjøre at gulvet ditt ser helt nytt ut.#jul #Oslo  #Trondheim #tromsø #julevask #juleoppussing #OppussingJul #bergen #Stavanger #Halden #Kristiansand  #interiør #interiørdesign  #julepynt  #dekor  #pyntopphjemme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits