Maria Johnsen » høytid » Juleblomster og julepynt

Juleblomster og julepynt

Det er ingen bedre tid enn i julen når man fyller hjemmet sitt med lys, juleblomster og buketter. Enten du har tenkt å ha en festlig juletid fylt med venner og familie, eller bare ønsker å slappe av og tenke tilbake på året som gikk. Da vil en fargerik bukett juleblomster gi varme og liv til hjemmet ditt.
En bukett med juleblomster vil pynte fint opp i ditt eget hjem, det vil også være en fin gave til familien, venner og kolleger. Utforsk det brede utvalget av juleblomster som finnes på nettet. Julen er ofte en tid da familie og venner kommer sammen. Familie, venner og kjære samles for å feire denne høytiden og nyte hverandres selskap på slutten av et travelt år. Er du vert for en julesamling i hjemmet ditt? I så fall vil en bukett med juleblomster eller flere julestjerner i hele huset legge en munter og varm stemning i hjemmet ditt.


Alternativtet kan være å ha med en bukett juleblomster til verten slik at du sprer glede til andre. Alle elsker blomster! Å gi blomster som gave er en rørende måte å vise glede til en venn eller sin kjære. Blomstene er også en omtenksom gave til noen som du kanskje ikke kjenner veldig godt.

Hvis du er usikker på hvilke blomster du skal velge, er det en rekke tradisjonelle og moderne blomsteralternativer du kan vurdere. Både for ditt eget hjem eller som en del av en julegave.
Tradisjonelt er julestjernen blomsten som er knyttet til julen. Med sin rike røde farge og stjerneformet blader, er det denne blomsten som oftest blir brukt til å pynte opp i hjemmet. Julestjerner er ofte brukt i festlige buketter, sine dype røde farge motvirket av frodige grønne blader og bregner. Selvfølgelig er kombinasjonen av rød og grønn en klassisk julefarge. Julerosen er en delikat, kremaktig blomst som har store knopper og en berusende duft. Blomsten er også kjent som vinter-rose, som vokser i fjellene i det sentrale Europa i de kaldeste månedene av året. Julerosen finnes i mange forskjellige varianter og har lenge vært assosiert med jula. Den er ofte inkludert i julebuketter.

Man kan pynte bordet med stearinlys og frukt.  

 

 

#juleblomster  #blomster #jul #Oslo #Trondheim #bergen #Stavanger #Halden #Kristiansand #interiør #interiørdesign 

2

Daniel Miller

30.11.2015 kl.19:02

Masse flott :D

Maria Johnsen

30.11.2015 kl.19:20

Daniel Miller: Takk Daniel :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits