Maria Johnsen » skjønnhet » Er skjønnhet forbundet med suksess og makt

Er skjønnhet forbundet med suksess og makt

De dagene da skjønnhet var et spørsmål om genetikk er nå borte. Menneskets søken etter skjønnhet har vært tidløs. Skjønnhet har vært forbundet med suksess og makt.

Det er teorier som sier at hvis Kleopatra hadde hatt en stygg nese, ville skjebnen til det romerske riket blitt annerledes.

I hennes tid, kunne andre kvinner bare se i ærefrykt på Kleopatra, og skulle ønske de kunne gjøre noe for å bli like vakker som henne. I våre dager har vi reelle handlingsplaner for å nå dette målet. Verktøyet som vi bruker kalles kosmetisk kirurgi. La oss dykke inn i detaljene.
Er skjønnhet kun for de som har det?

Det er sant at skjønnhet i stor grad er et spørsmål om persepsjon, det er også sant at det er visse felles estetiske trekk som er likt av mennesker på tvers av kulturer.Disse trekkene er symmetri og proporsjon. Enkelt sagt, hvis en linje ble trukket vertikalt over kroppen din, skal halvparten være et eksakt speilbilde av den andre delen. Jo nærmere det er til nøyaktighet, jo vakrere er du. Dessuten bør ansikt og kroppslige funksjoner være i forhold til hverandre. Leonardo Da Vinci hadde identifisert denne andelen, og han kalte den Guddommelig Proporsjon. Svært få er naturlig lik på begge sider. Men vi har våre kosmetisk kirurger som kan hjelpe oss med dette!

konseptet med selvbilde

Uavhengig av hvor vi vokser opp, så vil vi se finest mulig ut. Snart danner vi et selvbilde av oss selv. Dette bildet bestemmer stort sett hva vi tror vi kan eller ikke kan gjøre. Den ene grunnen til at folk tar kosmetisk kirurgi er for å styrke selvbildet. Det viktigste er hvordan du oppfatter deg selv. Dette gir deg trygghet og tillit som vi alle vet er en forløper for suksess. Det øverste på listen av kosmetisk kirurgi er ikke forbedring av ansiktet, nesen eller bryster, men å få en bedre følelse av seg selv.


Inntrykket av selvbilde

Selvbilde setter virkelig langvarige tro i en person. En ung jente som begynner å tro at hun er stygg, vil sannsynligvis begynne å lete etter en mindre attraktive partner. Dette er fordi hun har så lite tillit at når hun nærmer seg en potensiell attraktiv partner, vil hun aldri kunne vise sin sanne personlighet. Han vil mest sannsynlig oppfatte henne som kjedelig og lite appellerende. Kirurgi har derfor et potensial til å gjøre deg underholdende eller spennende for andre!

  

#skjønnhet   #makt  #kosmetiskkirurgi   #selvbilde  #vakker #pen  #Oslo #Trondheim #Steinkjer  #Orkanger #Namsos #Stjørdal #Tromsø #Stavanger #Åelsund 

 

6

missmommy.blogg.no

11.11.2015 kl.20:55

Flott innlegg ;) ha en god kveld;)

Maria Johnsen

11.11.2015 kl.20:57

missmommy.blogg.no: Tusen takk:-)

Bella(Bitte)-Louise

11.11.2015 kl.21:46

Fint innlegg <3 Ha en super fin dag videre :D

Maria Johnsen

11.11.2015 kl.22:00

Bella(Bitte): Takk og I like måte :-)

Kristiane Jenssen

11.11.2015 kl.23:12

Fint innlegg som satt nye tanker i hodet :)

Maria Johnsen

12.11.2015 kl.11:24

Kristiane Jenssen: Takk for det:-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits