Maria Johnsen » skjønnhet » Hårtap og håravfall

Hårtap og håravfall

Selv om genetisk håravfall kan virke som en forbannelse, er det ikke det. Det er noe du har arvet og går i arv gjennom generasjoner. Du kan oppleve som mann og miste håret i en alder av tjuesyv, men tvillingbroren din mister det ikke! Det er veldig rart hvordan genet reiser gjennom familien. Genetisk hårtap vises hovedsakelig hos menn, men kan også vises hos kvinner.


Denne type hårtap er arvet gjennom genetikk av gener fra din mor. Genetisk håravfall er ikke det at du blir skallet og mister håret, men kroppens manglende evne til å produsere mer hår. Dette skyldes at hårsekkene går gjennom de vanlige 25 sykluser i løpet av en svært kort tidsperiode. Dette fører til at hårsekkene slutter å produsere hår mye tidligere enn normalt.
Menn kan først merke en tilbakegang ved hårlinjen, og deretter sakte se store flekker på hodet når håret på toppen av hodet blir tynnere. Normalt, vil håret på siden av hodet bli igjen. Kvinner blir derimot skallet annerledes ved genetisk hårtap. En kvinnes hår vil tynnes gradvis over hele hodebunnen. Etter hvert vil dette føre til at all hår forsvinner.


Det ser ut til at genetisk hårtap er påvirket av hormonet testosteron. Dette er fordi det har vist seg å være sant at menn som ikke produserer testosteron ikke opplever genetisk hårtap. De fleste kvinner opplever å miste hår etter overgangsalderen. Kanskje dette er fordi deres østrogennivå har falt, og de er mer utsatt for virkningene av testosteron.


Det er viktig å nevne at ikke all håravfall eller det å få tynt hår er en indikasjon på genetisk hårtap. Faktisk så er det å få tynt hår noe man får med alderen, men dette er knapt merkbart og forårsaker ikke bare flekker. Derfor bør man ikke bekymre seg bare fordi du mister noen flere hår til daglig, men du bør være forsiktig dersom du begynner å legge merke til at håret tynnes ut eller du begynner å bli skallet.
Denne typen er best å behandle gjennom kirurgi. Selv den beste løsningen er restaurering av håret, dette kan være kostbart. For menn som ikke har råd til dette, vil hårplugger være et rimeligere alternativ.


Genetisk hårtap er muligens det mest ødeleggende formen for hårtap, dette er fordi den er permanent og kan føre til total håravfall. Det er også ganske merkbar, men med dagens medisinske prosedyrer kan man leve et normalt liv med mye hår.Det er mange hår produkter på internett, men følgende produkt fungerer perfekt for de som ønsker å få lengre hår. Det er min personlig anbefaling:-)  Hvis dere vet om andre produkter som gir resultat, Skriv i kommentarfeltet! :-) 

 


#health #helse  #skjønnhet  #Trondheim #Norge #hår #hårtop #håravfall #Trondheim  #oslo #bergen #kristiansand 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits