Maria Johnsen » markedsføring » Bruk av nettverkskuratering i markedsføring

Bruk av nettverkskuratering i markedsføring

 Nettverkskuratering er de som blir publisert på kanaler som Delicious?, ?Digg? osv. Det finnes utrolig mange slike kanaler på Internett. Noen bedrifter får sine tilbakelenker fra mange kilder som for eksempel: å legge sine lenker på noen nettlesere, SEO verktøy, WordPress plugins , sosiale medier og aggregatorer.

 

Selv om det er sant at innholdsproduksjon og informasjondeling via innhold gir tilbakelinker til en persons hjemmeside, men i hvilken grad kan man stole på slike tilbakekoblinger som man ikke har kontroll over? Mange webside eiere bruker sosiale medier for å få tilbakelinker og noen andre bruker sosiale kanaler for deres online markedsføring. Det er viktig å forstå at det å bruke for mye av innhold konservering på ukjente kanaler som du ikke har kontroll over er ineffektivt, men det vil også skade din merkevare og søkemotoroptimalisering kampanje.Internett er ikke det eneste verktøyet når det gjelder markedsføring. Mange bedrifter kan ikke stole på bare Internett som en markedsføringkilde. Jeg kjenner noen som bruker forskjellige offline markedsføringskanaler og tjener gode penger på dette.

Hvis du ønsker å markedsføre, må du spørre deg selv om hvor du skal gi fra deg denne informasjonen og hvem som vil kjøpe av deg. Uten å forstå hvor dine potensielle kunder er, så vil du aldri klare å fange opp disse.Det å sende useriøse mail som en del bedrifter gjør er ikke den riktige måten å tjene penger på. Tenk på dette, hvor mange av meldingene som du har sendt på nettet og via e-post fikk dem til å bli din kunde? Du må måle din innsats og deretter velge den riktige måten å gjøre dette på. Noen vellykkede markedsførere tester sine kampanjer i én by før de lanserer sine produkter eller tjenester i hele landet eller i hele verden.Det er noen debatter i forhold til kurant innhold. Hvis du legger til innhold som du finner på andre sider på dine nettsider, kan nettstedet bli skadet med en ny uventet Google algoritme oppdatering. Så hvis du ønsker å være vert for andres innhold på din nettside eller legge til ditt eget innhold på deres hjemmeside, så tenk deg om to ganger siden dette ikke vil være bra for din hjemmeside.

Hvorfor nettverkskuratering på diverse kanaler er skadelig?

A) Oppretter duplisert innhold

B) Autentisitet problemer

C) Problemer med nettsiden

D) Det kan skade nettstedets SEO

E) Du har ingen kontroll over innhold på disse nettstedene

F) Dårlig kvalitet hvis kilden til koblingen ikke blir laget

De fleste av duplisert innhold betraktes som useriøs. Noen henter hele artikler fra den viktigste kilden og legger dem på sine egne nettsteder. Dette vil skape likt innhold. De henter innholdet fra blogger, nyhetssider og publisere dem på sosiale medier, nyhetbrev og feeds.Hvis du vil bygge lenker til nettstedet ditt, sørg for å ha kontroll over de kanalene hvor du bygger lenker. Dersom nettverkskuratering er en del av din markedsføringstrategi, da bør du organisere de kanalene hvor du sprer ditt innholdet. Ikke alle nettverkskuratering kanaler som er nyttige.

 

#markedsføring   #nettverkskuratering #Trondheim #seoforbedrift #Oslo #Bergen #Namsos #Steinkjer #Tromsø 

#Krisitandand  #Orkanger  #Brekstand  #Steinkjer   #bedriftsmarkedsføring #onlinemarkedsføring #Internett  #digitalmarkedsføring #SEO 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits