Maria Johnsen » Bok » Roses and Chocolates - En kjærlighetshistorie fra andre verdenskrig.

Roses and Chocolates - En kjærlighetshistorie fra andre verdenskrig.

  • 23.10.2015 kl.13:42 i Bok

Roses and Chocolates er en gripende historie om kjærlighet, fryktløshet og innløsning som vil få leserne til å holde pusten av spenning helt fram til den siste siden! Historie begynner i Tyskland i løpet av den andre verdens krig.


Roses and Chocolates følger Hans, en 22 år gammel Tysk SS offiser som er under hemmelig tjeneste i Berlin hvor han møter ei vakker 20 år gammel blond kvinne som heter Veronika. De blir kjent med hverandre på en restaurant hvor Veronika jobber. I løpet av krigen var det ikke enkelt å finne sjokolade, men siden Hans jobbet hos det hemmlige politiet, hadde han råd til å kjøpe luksuriøse ting som blomster, sjokolade osv. Han ventet på sin date da han var i restauranten, men hans date kom aldri.

Veronika som jobbet på restauranten følte synd på ham og begynte å prate med han. Slik ble de kjent med hverandre. Etter en kort tid blir Hans forelsket i henne og deres kjærlighetshistorie begynner. 

 Etter et par måneder blir Hans tvunget til å forlate Veronika i Berlin for å oppfylle sin plikt som SS Offiser i Polen i løpet av krigen. 

Han reiser til Polen og Veronika blir helt alene hjemme. En dag da hun var på vei hjem, finner hun et barn som hadde infeksjon i foten sin og kunne ikke gå. Hun hjelper ungen, gir han medisin og tar han med hjem til foreldrene sine. Snart finner hun at det er jødiske tyskere som gjemmer seg fra Hitler og sine soldater under bakken i et gammelt hus utenfor Berlin. De var såret og sultne. Veronika føler synd på de og  bestemmer seg for å gi dem mat og medisin fordi om at dette var dødsstraff i Tyskland.  

 

 Dette blir Veronikas oppgave når hun kommer hjem fra jobb. Frem til en dag da Hans sin kollega oppdager at Veronika hjelper jødiske tykere.  Ei veninne av Verokina som var elskrine til Hans kollega gir beskjed til henne at hun må løpe derfra. I en tilfeldig situasjon finner Veronika et lite fly og sammen med sin veninne bestemmer de seg til å flykte til USA.

 

De klarer å fly ut av Tyskland, men på grunn av en storm og tekniske komplikasjoner lander de i Norge. Veronika kunne ikke fortsette på sin reise siden hun var gravid. Noen bønder finner flyet og får henne til sykehuset...

Hva vil skje med henne og barnet? Hvor er Hans? Vil de finne hverandre? Dette vil du finne ut av når du leser boka ;)

 


Boka er basert på sann historie.

Roses and Chocolates 

 

 

Roses and Chocolates kan kjøpes her 

#bok   #kjærlighet  #historicalnovel  #historie   #andreverdenskrig #literatur   #litteratur    #rosesandchocolates

#Oslo #Bergen #Trondheim  #Tromsø

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits