Maria Johnsen » interiørdesign » Mørkelegg rommet ditt med persienner

Mørkelegg rommet ditt med persienner

Noen liker at soverommet skal være helt mørkt mens noen andre som er redd for mørket vil at det skal være litt lys. 

Du kan mørkelegge rommet ditt totalt med persienner foran vinduene. Det som er så fint med disse er at du kan få rommet helt mørkt eller dimme de slik at du slipper inn så mye eller lite lys som du ønsker. 

Du kan få  persienner i forskjellige farger og lengder slik at de passer til alle dine vinduer. Om du vil ha det helt mørkt som på et soverom, så kan du velge veldig mørke persienner. Skal du bruke de på stuen eller andre oppholdsrom, så kan du kjøpe noen lyse persienner. Selv om persiennene er lyse, så slipper de ikke inn mye lys for det. De holder ikke bare lyset ute fra rommet, men de holder også varmen inne.

På kalde vinterdager så vil persiennene isolere foran vinduene. Det meste av varmetapet som skjer i et hus forsvinner igjennom vinduene. Hvis du har noen gode persienner foran vinduene i huset ditt, så vil du spare opp til 99% av all energien som er i huset.

Isolerte gardiner får du når du legger et svært tykt stoff mellom gardinen og vinduet. Et tykt innlegg vil gjøre holdbarheten på gardinene dine veldig mye lengre.De vil også gi de en fantastisk flott utsende. tillegg til disse funksjonene, vil de blokkere varmen og kulden i vinduene. Noen gode gardiner vil også holde støyen ute fra den travle gaten utenfor huset ditt. Du ønsker jo ikke å ha alle forstyrrelsene som er ute inn i huset ditt. Du vil også få et privatliv med tykke gardiner. Mange har vel noen naboer som ønsker å få med seg hva som skjer inne i huset. Dette slipper du med tykke fine gardiner

 


#interiørdesign    #design #interiør    #gardiner  

2

rosapute

28.10.2015 kl.20:45

Det rommet med vinter-utsikt ser jo helt fantastisk ut.

Inspirerende bilder.

Ha en fin dag :)

www.rosapute.blogg.no

- En Interiørblogg -

Maria Johnsen

28.10.2015 kl.20:54

rosapute: Takk of i like måte:-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits