Maria Johnsen » interiørdesign » Noen enkle ideer for å forvandle soverommet fra helvete til soverommet i himmelen

Noen enkle ideer for å forvandle soverommet fra helvete til soverommet i himmelen

Kanskje for de fleste av oss, er ordet "luksus" er noe som ikke nødvendigvis går hånd i hånd på våre soverom. Hva som bør være et fristed for ro og avslapning, blir ofte rommet der vi setter fra oss ting. Her er noen enkle ideer for å hjelpe deg med å forvandle soverommet fra helvete til soverommet i himmelen!Den første tanken kan være litt kontroversiell, men prøv å fjerne din tv. Mange av oss har en tendens til å finne frem fjernkontrollen og sette på TVen. Sett klærne der de skal være og noen barn sine leker bø ha sine faste plasser slik at det blir ryddig og fint på rommet.
Undersøk innredningen, sengetøyet og gulvet. Er det behov for å erstatte noen av de eller kan de bli gjort noen endringer og fortsatt arbeide innenfor det nye temaet av luksus?Belysning blir veldig ofte undervurdert på soverommet, men ved å erstatte din gamle lampeskjerm med en glass lysekrone eller erstatte gamle, slitne lamper med nye glass, kan du snart begynne å kjenne den følelsen av overflod og glamour.Enten du beholder eller erstatter eksisterende sengetøy, er det veldig enkelt å disse til å se glamorøse ut der de ligger på sengen din.Enten du har tregulv eller tepper, vil et par saueskinn gjøre rommet både moderne og mer forseggjort. For ikke å nevne hvor godt det kjennes ut når du setter føttene dine ned på de.


Det er alltid best å holde seg til full lengde gardiner. Dette vil gi en følelse av luksus og komfort. Silke eller noe skinnende materiale vil hjelpe til med å gi rommet en fantastisk følelse.


Noen smakfulle malerier vil heller ikke være forunt. Heng opp noen fine malerier slik at rommet vil gi deg en fredfull stund.

Et eksempel på et feng shui design for ditt soverom 

#interiør    #interiørdesign    #soverom

2

Anette

04.10.2015 kl.19:58

Så gode tips :)

Ha en riktig fin kveld <3

Maria Johnsen

04.10.2015 kl.21:55

Hei Anette, Jeg håper at det går bra med deg:-) Takk for det og jeg ønsker deg en flott kveld:-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits