Maria Johnsen » skjønnhet » Kan Botox kurere kronisk hodepine og migrene?

Kan Botox kurere kronisk hodepine og migrene?

Botox sprøytes inn i ørsmå mengder ved hjelp av en tynn nål. Prosedyren er rask og den trenger ingen anestesi. Den forårsaker ikke så mye smerte. Det er bare et lite stikk. Pasienter sier de sammenligner det med et vepsestikk eller et insektbitt. Pasienter trenger ikke å bekymre seg for smertene før, under eller etter inngrepet. Hvis et lite insektbitt kan forbedre deg ved å fjerne noen år i fra utsende ditt, så er et insektbitt verdt bryet.

Pasienten skal ha tro på legen. Da er halve slaget vunnet. Hvis pasienten blir bekymret for smertene, vil han fort bli spent og bekymret. Hvis legen kan overbevise ham om at smerten er forbigående men resultatene er gode, så er det ingen problem. Noen ganger kan pasienten føle det begynner å klø etter injeksjonen, men legen kan foreslå en løsning i form av medisiner eller lotion du kan bruke.

Dette vil hindre kløen til å bli så sterk. Noen kan føle litt kvalme, men dette vil gå over ganske fort. Det er ingenting å frykte ved en botox-injeksjon.
Tusenvis av mennesker bruker botox rundt om i verden og tusenvis av leger utfører dette. En liten prat med noen som har gjort dette før, som er en venn, en bekjent eller et familiemedlem vil gjøre deg roligere og mindre spent.

Det har ikke vært et eneste tilfelle der en pasient har klaget over smerter under eller etter en Botox injeksjon. Kanskje blir det litt ømt eller litt kløe, men det er alt. Det er mange mennesker som har en sykelig frykt for injeksjoner. Synet av en sprøyte som kommer i nærheten av dem gjør at de trekker seg unna. Det er naturlig hvis man tar en injeksjon for første gang. Slike pasienter bør se på hvordan andre får en injeksjon eller se en video der en lege injiserer en pasient. Dette vil forhåpentligvis overvinne pasientens frykt. Hvis du snakker med jevnaldrende eller leger så vil sikkert det hjelpe. Det er ingen grunn til å være spent over en slik liten sak, som de fleste mennesker tar i løpet av livet sitt.

 Botox kan kurere hodepine og migrene


Migrene og kronisk hodepine kan kureres via Botox med 31 injeksjoner i 7 områder i løpet av hver 3. måned. Dere kan og bør snakke med en lege eller ta kontakt med en plastikkirurg og be om råd og tips. 

Tronvik, som også er knyttet til Nasjonalt kompetansesenter for hodepine ved St. Olavs hospital i Trondheim, har laget en ny behandlingsmetode i samarbeid med lege Daniel Bratbak og professor Ståle Nordgård. Metoden går ut på legge en dose med Botox rundt en nerveknute i hjernen. ( kilde: http://www.vl.no/botox-kan-kurere-hodepine-1.19975, Publisert 6. oktober 2013) 

 

#skjønnhet   #botox   #helse   #hudpleie 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits