Maria Johnsen » dating » Hvilke romantiske blomster skal du velge til din kjære

Hvilke romantiske blomster skal du velge til din kjære

  • 18.09.2015 kl.19:55 i dating

Blomster har lenge vært forbundet med kjærlighet. Hver blomst symboliserer kjærlighet og formidler kjærlighet til kjæresten din. 

 Her er en liste over topp 10 romantiske blomster:

Røde roser uttrykker kjærlighet og romantikk. uttrykk din kjærlighet gjennom å gi en rose til den du setter stor pris på. Du kan kjøpe en stor bukett med roser eller bare kjøpe en, uansett vil det symbolisere kjærlighet til den du er glad i.

Prestekrage viser kjærlighet i sin reneste form. Dette er en hit når det gjelder å uttrykke kjærlighet gjennom blomster. En bukett med prestekrager kan representerer uskyldig kjærlighet for kjæresten din.

 

Nelliker-  Levetiden på denne blomsten gjør den til en populær blomst. Nelliker symboliserer fascinasjon gjør den populær blant elskede par. Blomsten er ideell når man skal gifte seg og den varer opp til en periode på nesten tre uker.Erteblomst - Finnes i ulike varianter. Denne blomsten representerer håp og tro, den er også vurdert som en blomst av romantikk. Erteblomst er veldig populært brukt i hager for å legge et snev av skjønnhet til innredning.
Orkidé - En populær og romantisk blomst. Orkidé gir en magi av romantikk i kjærlighetslivet. Disse blomstene er tankevekkende av skjønnhet og forførelse.
Syrin - En delikat og vakker blomst. Syrin smelter hjertet til den du elsker og vil alltid være en flott blomst å gi i gave. Denne blomsten sier alltid at du elsker den du er glad i. Ingenting er så godt som duften av syrin inne i huset.
Lilje - Denne blomsten kommer i forskjellige nyanser av farger som representerer følelsen av kjærlighet. Lilje er en vakker blomst og gir glede i hverdagen.

 
Villblomster - Disse er sjeldne blomster og de vil ta seg utrolig bra ut på bordet. Ingenting er så vakkert som en stor bukett ville blomster på bordet.
 Solsikker - Denne står for tilbedelse og gjennom årene har den fått et sted av betydning i listen over romantiske blomster. Fargerike og pulserende, en solsikke gir en god stemningen av kjærlighet og romantikk.

Tulipaner ? denne blomsten er utrolig vakker. Denne blomstre kommer i mange farger som gul, rosa, og rød. Du kan vise ekte kjærlighet med å gi din kjæreste en stor bukett tulipaner.

 
Uttrykk din kjærlighet gjennom disse 10 mest romantiske blomster og  du kan skape en bølge av forandring i ditt kjærlighetsliv.

 

#kjærlighet     #dating   #date   #kjørlighetsliv 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits