Maria Johnsen » interiørdesign » Hvordan bør du dekorere stuen

Hvordan bør du dekorere stuen

Det å dekorere en stue bør ikke være for vanskelig og dyrt. Hvis du har et stramt budsjett, kan du alltid gjøre det selv i stedet for å ansette en interiørarkitekt. Men hvis du har råd til å ansette en god designer, så hvorfor ikke. Du kan planlegge og se etter design på Internett eller blader for å se for deg hvordan du ønsker din stue skal være.Nedenfor er noen av de mest populære design ideer som du kan finne på Internett og i ulike design magasiner:

1. Klassisk moderne design er en av de vanligste designene. Boliger som har klassisk moderne stil har den mest avslappende følelsen.
2. Inspirert design er ikke så vanskelig å oppnå. Husk alltid de viktigste elementene: håndlagde innfødte ornamenter og tilbehør, vevde møbler og bambus. Hvis du elsker sol, sjø og flora som de har på Hawaii, kan du innrede disse elementene på din nye stue.
3. Moderne Zen Design er laget for å få deg til å slappe av og bringe trøst inn i stuen. Dette designet er ganske populær i dag, spesielt for folk som ønsket å ha balanse og komfort i hjemmet sitt. Å ha et midtpunkt i stua som gir deg ro er det viktigste i dette designet. Det gir deg en naturlig følelse ved å åpne opp rommet og la naturlig lys fullfører Zen følelsen.4. Tropisk stil bringer naturen inn i stua di. Den frodige grønnfargen og gulfargen av den naturlige flora er bare to av de vanligste fargene du kan finne i et tropisk stue design. Velg farger som finnes naturlig som fargen på trær, planter, blomster og frukt. Tenk på en tropisk skog eller et marked fullt av tropiske frukter for å få inspirasjon til ditt nye design.Jeg skriver artikler på tysk, engelsk, fransk, dansk, russisk, svensk og finsk innen interiørdesign.  Jeg lager også animert HD video i diverse nisjer for kunder. Hvis noen er interessert, send melding:-)

Her er en video som jeg lagde for en kunde.

 

#interiør   #interiørdesign   #stue

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Arkiv

Maria Johnsen | SEO | IT i landbruk | Multilingual Digital Marketing | Roses and Chocolates | The Freelancing | seo ekspert | Maria Johnsen | SEO Norway

hits